top of page

De praktijk

IkZeker is een praktijk voor Remedial Teaching (RT), huiswerkbegeleiding, bijles, uitdaging, onafhankelijke screening en toetsing en sociaal emotioneel vorming.

De praktijk is gericht op kinderen vanaf de kleuterschool tot en met de brugklas.

Ook jonge kinderen kunnen al RT krijgen.

Vroege behandeling helpt vaak grotere problemen in de toekomst te ondervangen en biedt dus betere kansen voor de toekomst.

Slechts 5% van onze dagelijkse handelingen bestaan uit de cognitieve zaken die wij op de basisschool in het aanbod mee krijgen. De overige 95% wordt ons daar niet geleerd en vele kinderen krijgen hier vanuit huis te weinig tools voor mee om later goed in de samenleving te kunnen functioneren. 

Ik vind dat ieder kind het recht heeft zich als geheel te ontwikkelen, zowel cognitief als van binnen uit. In hoofd, hart en handen.

Voor de sociaal emotionele ontwikkeling van uw kind kunt u hier terecht voor Relax Kids lessen en kinderyoga. Verdere informatie over de Relax Kids methode en de yogalessen kunt u vinden bij het aanbod.

IkZeker is gesitueerd aan de Callenburghlaan 35 te Willemstad. De praktijk bezit over een kantoorruimte, waar in alle rust gewerkt kan worden.

Naast de mogelijkheid om naar de praktijk te komen voor lessen, is het ook mogelijk om lessen bij u thuis te ontvangen.

In overleg kan dit ook op de school van uw kind of een andere locatie. 

Wachtruime

Neem contact op:

06-12268989

IkZeker voor een zeker kind!   

bottom of page