top of page

Even voorstellen!   

Mijn naam is Wieteke Izelaar-Kegreisz

Ik ben getrouwd, trotse moeder van twee lieve kinderen, leerkracht en Master Educational Needs. 

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Pedagogische Academie voor Basis Onderwijs en werk op een school in Rotterdam.

In het huidige onderwijssysteem heeft een leerkracht vaak weinig tijd voor de individuele kinderen. Iets wat het onderwijs juist heel leuk maakt! 

Dat was voor mij de drijfveer om in 2017 de start te maken met deze praktijk in West-Brabant. 

Door toepasselijke en uitgebreide (na)scholing en onder andere coaching voor mijn praktijk, werk ik continu aan een goede uitbouw voor mijn RT-aanbod. 

Zo ben ik in juli 2019 afgestudeerd aan de Master-opleiding Educational Needs bij het Seminarium voor Orthopedagogiek. Sinds de opleiding ben ik leerspecialist en dyslexiecoach. De praktijk is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers.

Naast RT en dyslexiecoaching, bied ik maatwerk voor scholen. Zo kan een leerling individueel begeleid worden vanuit het maatwerkbudget en ervaart de leerkracht werkdrukverlaging.

Het werken aan zelfvertrouwen, autonomie en zelfbewust zijn, vind ik heel belangrijk. Ik zie in de klas wat dit met een kind kan doen en wil deze basis graag de beste aandacht geven die ik een kind kan geven. Daarom heb ik in 2015 de cursus Relax Kids Coach gevolgd.

Ik zal mij altijd blijven ontwikkelen om mijn diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden en aan te laten sluiten bij het onderwijs van deze tijd. 

wieteke_156.jpg
Master Educational Needs

IkZeker voor een zeker kind!   

bottom of page