top of page

Klik op het IkZeker mindfulness menu voor de lessen en het rooster.

IkZeker mindfulness: Relax Kids

​Je kan op voetbal, zwemmen of ballet, maar wist je dat je ook op Relax Kids bij IkZeker kan? Lekker een klein uurtje op zaterdagochtend. Dan kunnen papa en/of mama lekker even rustig boodschapjes doen en word jij helemaal ZEN!Relax Kids: Creating Calm Confident Kids

De gewoontes van het wegstoppen van emoties en het negeren van je intuïtie is iets wat jaren lang de standaard was in onze maatschappij. Gelukkig zijn er steeds meer ouders die de sociaal emotionele ontwikkeling van hun kind erg belangrijk vinden. Een kind dat goed in zijn vel zit presteert ook beter op school.

 

Door middel van de Relax Kids Mindfulness lessen probeer ik bij te dragen aan het creëren van ontspannen kinderen met zelfvertrouwen in chaotische tijden.

Tijdens de lessen leren de kinderen om te gaan met stress, angst en boosheid, terwijl hun zelfvertrouwen en eigenwaarde wordt opgebouwd. Ze zitten beter in hun vel en kunnen zich beter concentreren, slapen beter en leren hun grenzen kennen en aangeven. De kinderen leren vaardigheden waar ze de rest van hun leven baat bij hebben.

De lessen zijn leuk, levendig, creatief en boven al ontspannend. Relax Kids biedt een gestructureerde opbouw die bestaat uit beweging en dans, spelletjes, yoga- en stretchoefeningen, onderlinge kindermassage op de rug, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, visualiseren van verhalen, mindfulness en ontspanning.

 

De Relax Kids methode is ontwikkeld door Marneta Viegas en heeft zichzelf al vele malen bewezen. Het wordt inmiddels al op vele scholen en door veel gezinnen in o.a. Groot Brittannië gebruikt. De resultaten zijn verbluffend. Relax Kids heeft in het verleden al een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.

 

Doordat er in kleine groepjes wordt gewerkt is er voor ieder kind individuele aandacht door mijn begeleiding en dat bevordert de persoonlijke groei van uw kind. 

IkZeker voor een zeker kind!   

bottom of page